Individuele fietsvakanties

Individuele fietsvakanties

Wanneer u al jaren de droom heeft om alleen op fietsvakantie te gaan kunnen wij u wellicht helpen in het realiseren van deze droom. Individuele fietsvakanties zijn vaak wel enorm zwaar voor zowel lichaam als geest. Het hangt er daarom vanaf op welke wijze u deze in wil gaan vullen.

Advertenties van onze partners

Overnachten in de wildernis

Als u gaat overnachten in de natuur kan een individuele fietsvakantie eenzaam zijn, maar wanneer u hier geen probleem heeft geeft dit wel een extra dimensie aan de fietsvakantie. U beslist namelijk helemaal zelf waar u eindpunt is voor die dag. Het meenemen van bagage veel bagage is hier zeker aan de orde omdat u zowel moet overnachten en eten zonder dat hier faciliteiten voor zijn.

Combineer met luxe

Het kan ook anders, individuele fietsvakanties zijn ook prima te combineren met een stukje luxe. Deze luxe wordt vaak in de vorm van een hotelovernachting ingevuld. De verklaring hiervoor is dat u in het hotel even bij kunt komen van een dag lang intensief fietsen. En u bent er dan zeker van dat u de volgende dag weer volop nieuwe energie zit. Op deze manier houdt uw lichaam het waarschijnlijk wel langer vol. U kunt natuurlijk ook de fietsvakantie hier enigszins op afstemmen.

Eenzaam genieten, het kan

Wanneer het ter sprake komt dat er op individuele fietsvakantie gegaan zal worden dan zijn vele mensen huiverig en zeggen dat het te eenzaam is en dat het heel zwaar is. Maar hier tegenover staat de vrijheid en het onderweg genieten van alles wat op routes aanwezig is. Dit is toch genieten van de bovenste plank.

Laat u daarom goed informeren, wij voorzien u graag van de juiste informatie om te kiezen uit op maat samengestelde individuele fietsvakanties.

Offerte individuele fietsvakantie? Klik hier