Fietsvakantie met kinderen

Fietsvakantie met kinderen

Wanneer u een sportief gezin heeft dat graag een uitdaging uitgaat is een fietsvakantie met kinderen wellicht de uitkomst voor u. Wordt u na één dag stil zitten als nerveus en is dit van toepassing op het hele gezin dan laten wij u graag de mogelijkheden voor een fietsvakantie met het hele gezin zien.

Advertenties van onze partners

Doorkruis Nederland

Nederland is geen groot land en met de auto bent u vaak al snel in het buitenland, dit natuurlijk afhankelijk van het vertrekpunt. Maar hoe kunt u het mooie Nederland nu beter ontdekken dan per fiets. Het is een uitdaging maar een ronde door Nederland is door vele gezinnen al gemaakt. Het fijne is dat u zelf kunt bepalen hoeveel u per dag fietst en hoe groot de tocht moet zijn. Een fietsvakantie met kinderen is daarom zo leuk, zeker wanneer u er voor kiest om tentjes en toebehoren mee te nemen. U fietst van camping naar camping in verschillende provincies. Dit is toch geweldig, u bent namelijk ieder moment in staat om te genieten van het Nederlandse landschap.

Goed voor het gezin

Elkaar door de zware momenten helpen kan zorgen voor een verbetering van de gezinsband. Wanneer u ziet dat kind of ouder het even moeilijk heeft kunt u met de rest van het reisgezelschap de ander er doorheen helpen. Dit gevoel van het samen overwinnen is echt geweldig en versterkt de familieband.

Uitdaging naar het buitenland

Voor de echt fanatieke gezinnen ligt de uitdaging al niet meer in Nederland. Deze gezinnen gaan dan ook liever op fietsvakantie met kinderen naar het buitenland. Hierbij is de route van Nederland naar België en door naar Frankrijk erg populair. De keuze om de terugweg met de trein terug te gaan wordt hier nog wel vaak gemaakt. Het is namelijk een gigantische fietsafstand die afgelegd moet worden en dat is niet zomaar even gepiept. Bedenkt u vooraf wel goed wat u wel en niet wil en bedenk dat het lichaam ook een maximum kent. Wanneer u dit goed in uw achterhoofd houdt gaat u de fietsvakantie met kinderen zeker met succes afronden.

Laat ons helpen in de zoektocht naar de perfecte fietsvakantie voor uw gezin.

Offerte fietsvakantie met kinderen? Klik hier