Fietsen in de Ardennen

Fietsen in de Ardennen

De Ardennen is bij de meeste vakantiegangers al wel bekend als vakantieregio waar vele activiteiten mogelijk zijn. Survivaltochten, teambuilding dagen en wandeltochten zijn niet meer weg te denken uit deze veelzijdige regio. Wat vele vakantiegangers niet weten is de mogelijkheid om te fietsen in de Ardennen. Ideaal voor een fietsvakantie of leuke invulling van het weekend.

Sportief genieten

Fietsen in de Ardennen is op vele manieren mogelijk. Door het vele bosgebied dat er aanwezig is kunnen mountainbikers zich hier helemaal laten gaan. De pittige bospaden en open vlaktes staan bekend als zwaar terrein, zeker als er wat neerslag is gevallen. Maar dit is voor vele nog geen reden om hier niet naar toe te gaan. Dit is immers de uitdaging die het mountainbiken in de Ardennen zo uniek maakt. Dagtochten afwisselen met relaxen in bijvoorbeeld een grote vakantiebungalow of er echt op uit trekken en in een tentje verblijven aan de oevers van een rivier. Het is maar net hoever u wilt gaan tijdens een fietsvakantie in de Ardennen.

Advertenties van onze partners

Ook voor recreatieve fietsers

Niet alleen de sportieve fietsers kunnen zich in de Ardennen goed vermaken, voor de recreatieve fietsers onder ons zijn er volop mogelijkheden om te kunnen genieten van de Ardennen. Fietsen in de Ardennen is door de goede fietspaden en wegen goed mogelijk. Wij raden u echter aan niet met een normale fiets het bosgebied in te trekken. Dit gaat ten kosten van het materiaal en wellicht kan het zelfs einde verhaal beteken voor uw fiets. Dit is zonde, wanneer u toch de bossen in wil is het aan te raden om te bekijken wel verhuur mogelijkheden u heeft.

Geniet geheel op eigen wijze van uw fietsvakantie in de Ardennen. Wanneer wij van u alle eisen en wensen voor een fietsvakantie ontvangen kunnen wij voor u aan de slag. Met een op maat samengestelde fietsvakantie als resultaat. Zo kunt u lekker gaan fietsen in de Ardennen.

Offerte fietsvakantie in de Ardennen? Klik hier