Georganiseerde fietsvakanties

Georganiseerde fietsvakanties

Vindt u het alleen op fietsvakantie gaan maar niks en sluit u zich liever aan bij een georganiseerde fietsvakantie dan begrijpen wij u volkomen. U hoeft hier namelijk niet meer te regelen en dat is wel net zo fijn. U weet zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is.

De mooiste landschappen

Doordat het vooraf allemaal uitgezet staat voorafgaand aan de georganiseerde fietsvakanties vast welke bezienswaardigheden en landschappen er bezocht gaan worden tijdens de fietsvakantie. U bent er op deze wijze zeker van dat al het unieke wat het land u te bieden heeft opgenomen is in de vakantie. Wanneer u bepaalde voorkeuren heeft voor specifieke landschappen of regio’s dan is dit aan te geven zodat er gekeken kan worden naar de mogelijk om hier een georganiseerde fietsvakantie te maken.

Advertenties van onze partners

In een groep tot het uiterste gaan

U bent onderdeel van een groep en het niveau binnen een groep bepaald ook het tempo waarop gefietst zal worden. Dit kan bepalend zijn voor de lichamelijke gesteldheid van bepaalde groepsleden, zorg daarom dat u altijd topfit bent wanneer u met georganiseerde fietsvakanties meegaat. Het is namelijk makkelijk om allemaal op een zelfde tempo te fietsen dan dat er een aantal enorm moeten zwoegen. Binnen een groep is altijd wel een gezonde strijd aanwezig en niets is zo mooi om binnen een groep tot het uiterste te gaan. Dit maakt deze fietsvakanties ook zo mooi.

Fietsroutes Europa

Er zijn vele fietsroutes Europa bekend en deze zijn dan ook vaak het uitgangspunt voor georganiseerde fietsvakanties. Dit zijn de populaire routes die al door vele fietsfanaten afgelegd zijn. U kunt tijdens het fietsen genieten van schitterende uitzichten. Laat u op maat adviseren en neem voor een georganiseerde fietsvakantie contant met ons op.

Offerte georganiseerde fietsvakanties? Klik hier