Fietsvakantie Engeland

Fietsvakantie Engeland

Offerte fietsvakantie Engeland? Klik hier
De diversiteit in het landschap van Engeland is pas echt te ontdekken wanneer u hier met de fiets doorheen trekt. Zo treft u er mooie kliffen, grote steden en unieke groengebieden. Het gehele landschap is de doorkruizen met de fiets.

Ontdek Cornwall

Cornwall is in het zuiden van Engeland gelegen en biedt de fietsliefhebber een uitgelezen kans om deze unieke omgeving te bewonderen. Het bergachtige landschap gaat over in het platteland en wanneer u nog zuidelijker gaat fiets u zo langs de kustlijn op. De uitzichten die u hier heeft blijven u ongetwijfeld nog lang bij. Vanaf de kliffen kijkt u zo over de zee uit, echt fantastisch. Een fietsvakantie Engeland biedt u die ontspanning die op vele plaatsen in Engeland niet mogelijk is. Het leven in de grote steden is hectisch en daarom ook niet erg geschikt voor een fietsvakantie. Daarom is het achterland van Engeland wel geschikt en daarom zijn er ook vele kilometers af te leggen.

Overnachten in de natuur

U kunt er natuurlijk voor kiezen om tijdens een fietsvakantie Engeland te overnachten in een luxe hotel, dit geeft wel de nodige ontspanning. Maar een overnachting in een tentje op een unieke locatie waar niemand zal zeker aanspreken. Dit zorgt er wel voor dat u een tentje en andere toebehoren wel mee moet nemen tijdens een fietsvakantie. Hoe zwaarder de bepakking hoe zwaarder het fietsen zal zijn. Het is dus maar net waar u de voorkeur aan geeft.

Wanneer u graag heeft dat iemand een fietsvakantie Engeland voor u samenstelt dan kunnen wij u verder helpen. Wat wij van u nodig hebben zijn enkel alleen de plaatsen en regio’s die u wil bezoeken gecombineerd met de verblijfsduur. Wij kunnen dan gericht voor u zoeken en u zo op maat een fietsvakantie aanbieden.