Fietsvakantie Duitsland

Fietsvakantie Duitsland

Offerte fietsvakantie Duitsland? Klik hier
Duitsland is een veelzijdig vakantieland en daarom is het ook een land waar u uitstekend kunt fietsen. Hoe is dit nu beter te combineren dan een fietsvakantie Duitsland samen te stellen. Zo geniet u optimaal van het landschap en al het moois dat u hier aantreft tijdens het fietsen. Er zijn zowel voor de sportieve fietser als de recreatieve fietser diverse mogelijkheden die wij u graag even willen zien.

Actief in de Eifel

De Eifel is een populair gebied voor een fietsvakantie Duitsland. Voor de mountainbike liefhebber is hier een uitdagend landschap aanwezig waar u zich beslist helemaal uit kunt leven. Wat is er nu mooier dan met een groep vrienden een fietsvakantie in de Eifel door te brengen. Mountainbikes op de auto en snel naar onze Oosterburen toe, u bent er zo en dan kan het genieten beginnen. Ook in het Sauerland is het voor de mountainbiker uitdagend om een fietsvakantie samen te stellen. Het grote voordeel is het grote aanbod aan overnachtingsmogelijkheden in het Sauerland. Bedenkt u zich echter wel goed dat niet ieder seizoen een goed seizoen is om te gaan fietsen in het Sauerland. Dit heeft natuurlijk te maken met de sneeuwval en het feit dat het een volwaardig wintersportgebied is.

Per fiets door de steden

Populair voor een fietsvakantie Duitsland is het bezoeken van grote steden, maar dan per fiets. In een geheel nieuwe omgeving dagenlang fietsen om alles van de stad te kunnen bewonderen. Gecombineerd met een verblijf in een hoogwaardig hotel kunt u een ideale combinatie van actief en ontspanning samenstellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Berlijn of München. Wat is er nu leuker dan op de fiets door deze grote steden te trekken om zo alles in eigen tempo te kunnen ontdekken.

Waar moet u aan denken

Dat u het juiste materiaal meeneemt tijdens een fietsvakantie Duitsland. Zeker wanneer u kiest voor een actieve vakantie op een sportfiets. U vergt dan veel van het materiaal en er kan altijd wat kapot gaan. En het is natuurlijk niet wenselijk dat u na de eerste dag al stil komt te staan omdat er materiaal kapot is dat u niet direct kunt vervangen. Naast het fietsmateriaal is juiste kledij van groot belang, stem dit goed af op de weersvoorspelling en zorg altijd voor regenkleding. Niets is zo akelig wanneer u aan het fietsen bent terwijl u helemaal nat regent. Wanneer u er voor kiest om te kamperen tijdens uw fietsvakantie Duitsland raden wij u aan een compacte tent mee te nemen en zo min mogelijk toebehoren die normaliter het kamperen zo aangenaam maken. U moet dit namelijk iedere dag weer meeslepen en dat kan op een gegeven moment allemaal net even te zwaar worden.

Laat u informeren over de vele mogelijkheden die Duitsland u te bieden heeft voor een fietsvakantie. Wanneer u een voorkeur heeft qua invulling dan kunnen wij u bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Een advies op maat is hier onderdeel van.