Fietsvakantie Spanje

Fietsvakantie Spanje

Offerte fietsvakantie Spanje? Klik hier
Vakantieland Spanje, bij iedere vakantieganger wel bekend als ideale vakantiebestemming voor de zomer. Mede door het goede weer en de vele accommodaties die er gelegen zijn is dit bij de Nederlanders altijd een topper. Wat vele niet weten is dat Spanje ook een land is waar heerlijk gefietst kan worden. Rondom de populaire steden, de kuststreken en de eilanden zijn vele mogelijkheden voor de fietsliefhebber.

Fietsen in Sevilla of Barcelona

Een stedentrip combineren met een fietsvakantie is een mooie invulling om veel te kunnen zien van zowel een stad als het omliggende landschap. U bent op deze wijze flexibel in uw doen en laten tijdens een fietsvakantie Spanje. Neem bijvoorbeeld Sevilla als uitgangspunt, hier kunt u vele gebouwen bezoeker per fiets. Combineer dit met een overnachting in een mooi hotel en u heeft een topvakantie. Barcelona biedt voor de fietsliefhebber ook de mogelijkheid om er heerlijk rond te fiesten.

Genieten aan de kust

De kuststreken in Spanje zijn met name bij de badgasten erg populair. Wat vele vakantiegangers niet weten is dat de kustlijn ook voor de fietsliefhebbers veel te bieden heeft. Ideaal voor een fietsvakantie Spanje is een dagje bijkomen aan het strand, zo kunt u er weer tegenaan voor de rest van de vakantie. De vlakke kustlijn zorgt ervoor dat u ontspannen vele kilometers kunt fietsen.

Heerlijk in het groen

Meer zuidelijk gelegen is Andalusië, hier kunt u in een groene omgeving genieten van een uniek stukje Spanje. Hier zijn vele wegen die goed begaanbaar zijn voor fietsers. U hoeft geen getrainde fietser te zijn om hier goed uit de voeten te kunnen. Ideaal te combineren met een paar dagen zon.

Een goede voorbereiding is het halve werk voor een fietsvakantie Spanje. Zo is de staat van het materiaal van groot belang tijdens de fietsvakantie. Wanneer u dit voor elkaar heeft bent u al een goed eind op weg. Vooraf de route in kaart hebben is misschien wel net zo belangrijk. Heeft u zoiets van dit laat ik liever over aan een partij die hier ervaring mee heeft dan helpen wij u graag op weg. Geheel op basis van uw voorkeuren stellen wij een fietsvakantie Spanje samen.