Fietsvakantie Oostenrijk

Fietsvakantie Oostenrijk

Oostenrijk is een veelzijdig vakantieland waar vele vakantiegangers door het hele jaren de vakantie doorbrengen. Voor de fietsliefhebbers zijn er vele mogelijkheden in dit land. De vele bergpartijen die het land rijk is zijn in het zomerseizoen echt geweldig om doorheen te fietsen. Een fietsvakantie Oostenrijk geeft u het gevoel dat u even helemaal weg bent.

Fietsen in de Alpen

Oostenrijk is een echt berglandschap. Voor de getrainde fietsliefhebber is een fietsvakantie door bijvoorbeeld de Alpen een echte uitdaging. Wanneer u het juiste materiaal heeft en een dosis conditie dan kunt u hier goed uit de voeten. Bedank wel dat het een zwaarder landschap is dan wanneer u bijvoorbeeld door het vlakke land trekt. Daarom is het aan te raden voorafgaand goed te kijken waar u staat en of een Fietsvakantie Oostenrijk door de Alpen voor u het juiste is.

Aan het water langs de Donau

Minder stijl maker zeker net zo mooi is het fietsen langs de Donau en het omliggende landschap. Hier treft u leuke plaatsen, een bosrijk landschap en een rivier die er schitterend bij ligt. Vele vakantiegangers van een fietsvakantie Oostenrijk fietsen langs de Donau. Er zijn vele hotels en andere overnachtingsmogelijkheden. Zo heeft u de keuze om in luxe te overnachten of om uw tentje op te zetten op de daarvoor bestemmende terreinen.

Advertenties van onze partners

Materiaal van groot belang

Wanneer u op fietsvakantie door Oostenrijk gaat is het allerbelangrijkst misschien wel het materiaal waar u op fiets en wat u allemaal meeneemt tijdens de vakantie. Degelijk en licht materiaal is niet geheel overbodig doordat het soms zwaar kan zijn om door Oostenrijk te fietsen. Wanneer u extra kilo’s mee moeten nemen bent u ongetwijfeld eerder uitgeput. Dit is natuurlijk zonde als u dagelijks een bepaald aantal kilometer wil maken. Dit is de eerste besparing die u kunt maken!

Genieten in Oostenrijk is er zeker bij, alleen een passende fietsvakantie Oostenrijk is niet altijd even makkelijk om samen te stellen. Hier kunnen wij u in bijstaan, wanneer u bepaalde voorkeuren heeft kunnen wij op basis van die input een fietsvakantie voor u samen stellen.

Offerte fietsvakantie Oostenrijk? Klik hier